ливарне виробництво, металообробка, оснащення

  • Подати запит на ливарне виробництво та металообробку

Ливарне виробництво «Літіз»

Компанія була заснована в кінці 90-х років минулого сторіччя. Спочатку, основним видом діяльності були збір і переробка металобрухту. Компанія Літіз виробляла вторинний алюмінієвий сплав і поставляла його, в основному, на експорт. Америка, Європа і Азія – такою була географія поставок до 2003 року.

У 2002 році було прийнято рішення розширити ливарне виробництво і сфокусуватися на новому напрямку – це лиття під тиском. Так як лиття алюмінію під тиском – це метод лиття, який має масу переваг перед іншими методами лиття.

І вже з 2003 року ливарне виробництво компанії Літіз могло запропонувати клієнтам і взяти на себе відповідальність за повний комплекс послуг: лиття алюмінію під тиском, металообробку на санках з ЧПК (cnc-обробку) та послуги, пов’язані з ливарної оснащенням і ливарними формами.

Сьогодні, Літіз це «сплав» трьох найважливіших складових ливарної компанії:

  • ливарного виробництва,
  • металообробки виливків
  • і системи менеджменту якості.

В даний час, компанія “Літіз” є дочірньою компанією фірми “SI Castings”. Компанія постійно інвестує в обладнання та навчання співробітників і фахівців. Впровадження системи менеджменту якості ISO 9001: 2008 дає нам можливість задовольняти вимоги замовників в усьому світі.

Окремою віхою розвитку компанії було і є виробництво біметалічних радіаторів для систем опалення будівель під товарним знаком «Алтєрмо». Для їх виробництва, крім зазначених вище технологій, використовується спеціальна зварювання та технологія фарбування методом анафорезу, а також порошкове фарбування.

У період з 2006 року по теперішній час компанія займала верхні рядки різних рейтингів українських виробників устаткування. Наприклад, в 2010 році компанія удостоїлася статусу «Підприємство року» згідно міжнародного економічного рейтингу «Ліга Кращих».